Роналдо ще връща милиони по рекламни договори, ако се окаже виновен

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да понесе още по-сериозни финансови загуби, заради скандала с изнасилването на американка през 2009 година. Ако съдът признае за виновен португалския футболист, най-вероятно ще му се наложи да върне част от сумата, която му е платена за рекламни кампании, съобщава английският "Telegraph".

Специалистът по търговски договори Саймън Лийф изрази мнение, че известните компании, които имат договор с Роналдо, ще се опитат да си върнат част от сумите, които са му платили, заради понесени загуби, твърди изданието.Някои от тях като "Nike" и "EA Sports" се съобщава, че вече са прекратили рекламните кампании с участието на звездата на Ювентус, заради възобновеното разследване по скандалния случай в Лас Вегас.

"Изнасилената" от Роналдо е готова да му върне парите

Американката Катрин Майорга, която обвинява Кристиано Роналдо в изнасилване, е заявила, че е готова да върне парите, които е получила от футболис...

СТАВА ВСЕ ПО-СТРАШНО ЗА РОНАЛДО: ГУБИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЗАРАДИ "ИЗНАСИЛВАНЕТО"?

Както е известно, полицията в столицата на хазарта разследва предполагаемото изнасилване на американката Катрин Майорга, в което тя обвинява футболната звезда. Португалецът отрича всички обвинения и твърди, че 34-годишната жена се опитва да си спечели известност на негов гръб.

Още по темата

Please select answer!