Става все по-страшно за Роналдо: Губи стотици милиони заради "изнасилването"?


Става все по-страшно за Роналдо: Губи стотици милиони заради "изнасилването"?
Снимка: Guliver/GettyImages

2326 0

Въпреки че Ювентус изрази пълната си подкрепа към Кристиано Роналдо след появилата се информация, че португалецът е изнасилил американския модел Катрин Майорга, не така стоят нещата с основния му спонсор Nike. Американската компания, с която Кристиано има договор за почти 1 милиард долара, изрази опасенията си относно случващото се около бившия футболист на Реал Мадрид.

"Ние сме дълбоко притеснени от разпространение обвинения към Кристиано Роналдо и ще продължим да следим много внимателно ситуацията", пише в кратко изявление от компанията, която в нито един момент не споменава "подкрепа" за португалския футболист.

По същия начин стоят нещата и с друга компания, захранваща банковта сметка на Роналдо с милиони, макар и доста по-малко - EA Sports. Както е известно, той е на корицата на новата FIFA 19.

"Внимателно следим ситуацията, тъй като очакваме нашите най-популярни спортисти и посланници да се държат по начин, отговарящ на ценностите на EA", пише в изявлението на компанията. И двете изявления са далеч от това, което публикуваха от Ювентус:

"Кристиано Роналдо е показал през последните месеци, че е невероятен професионалист и е изключително отдаден - качества, които са оценени от всички в Ювентус". Междувременно излезе информация за ужасяващите думи, които Роналдо е казал на жертвата си след "изнасилването"  - вижте ги тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички