Жена се свърза с адвоката на Майорга и обяви: Роналдо насили и мен


Жена се свърза с адвоката на Майорга и обяви: Роналдо насили и мен
Снимка: Getty Images/Guliver

2670 0

Адвокатът на Катрин Майорга, която обвинява суперзвездата Кристиано Роналдо в изнасилване, заяви, че друга жертва на португалския футболист е готова да съобщи на полицията за подобно престъпление, съобщи "Daily Mail".

Жената, чието име адвокат Лесли Стовал не съобщава, се е свързала с тях и е разказала, че звездата е изнасилил и нея. "Обади ми се жена и заяви, че е имала аналогичен с Катрин Майорга опит", заяви защитникът на американката.

Според думите на Стовал другата пострадала е готова да предаде в полицията на Лас Вегас информация за извършено насилие от страна на нападателя на Ювентус.

Както е известно, през миналия месец Майорга разказа пред изданието "Шпигел", че е била изнасилена от Роналдо през 2009 година. Полицията на Лас Вегас вече започна разследване по случая. Самият футболист се обяви за невинен и посочи, че Майорга търси известност чрез неговото име. В същото време обаче португалецът нае адвокат, който по-рано е защитавал популярни личности като Майк Тайсън и Леонардо Ди Каприо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички