Меси е единственият спортист в топ 5 по печалба според "Форбс"

Звездата на Барселона и Аржентина - Лионел Меси, е в топ 5 на най-високоплатените знаменитости през 2019 година. Футболистът е на пето място в класацията на списание "Форбс" заедно с британския музикант Ед Шийрън. Аржентинецът е спечелил 127 милиона долара, певецът е със 110 милиона.

"Риа Новости" отбелязва, че по-голямата част от известните личности са музиканти (38 души) и спортисти (34 души). Рейтингът е съставен от списание "Форбс" на базата на данни за доходите на знаменитости за периода от 1 юни 2018 г. до 1 юни 2019 г., преди удържането на данъци.

Деветте кръга на Ада за Лионел Меси с националния отбор

Голямата звезда на Барселона и на аржентинския футбол Лионел Меси най-сетне се опита да покаже малко от своята игра и на Копа Америка в двубоя ср...

Лидер в класацията от 100 знаменитости е певицата Тейлър Суифт. Тази година 29-годишната певица е спечелила 185 милиона долара. Отбелязва се, че турнето ѝ с албума "Reputation", е спечелил 226.1 милиона долара, а това е официално най-голямата парична сума, печелена за дебют на албум в историята на САЩ.

На второ място сред най-високо платените знаменитости през 2019 г. е американският топ модел и собственик на козметичната компания "Кайли Козметикс" Кайли Дженър, чиято печалба се оценява на 170 милиона долара. Третото място заема американският рапър Кание Уест с доход от 150 милиона долара. Вижте в този материал с какъв благороден жест тези дни Меси впечатли света.

Още по темата

Please select answer!