Foodpanda: Шоколадът изкушава Роналдо, Меси хапва месо и засукани хавайски блюда


Foodpanda: Шоколадът изкушава Роналдо, Меси хапва месо и засукани хавайски блюда

6737 0

Те разчитат на лични готвачи, специализирани диетолози и професионални треньори и това защото винаги трябва да са в перфектна спортна и здравословна форма. Футболистите водят много динамичен начин на живот: тренировки, мачове, рекламни кампании, интервюта, събития и още куп ангажименти. Но все пак като всеки човек и те се хранят. Най-добрите ресторанти в света се борят за внимание и клиенти от международната сцена като по този начин вдигат своя имидж. Дори и най-големите футболни звезди не могат да устоят на изкушението да изядат порция пържени картофи, пица, пилешки крилца, с риск да изглеждат нелепо в очите на обикновения човек. Какво похапват знаменитостите от зеления килим, освен хайвер, трюфели и шоколадово суфле със златни нишки, проследиха от компанията за поръчки на храна foodpanda.bg.

ЛИОНЕЛ МЕСИ обожава домашно приготвената храна. За него няма нищо по-вкусно и здравословно от специалитетите от Хавайската кухня, които приготвя любимата му жена. Основно в менюто си включва месо с много подправки.

РИКАРДО КАКА се награждава поне веднъж в месеца с бургер и пилешки крила. Както казва той: "Ям каквото обичам и това ме прави истински щастлив".

ФЕРНАНДО ТОРЕС - Един футболист с перфектна визия и фигура. Не спазва строги диети и не приема всекидневно протеинови шейкове. Набляга основно на салати и много месо. Почти всеки ден, включва към менюто си любимия си ябълков пай.

КРИСТИАНО РОНАЛДО - Най-добрият футболист, в момента не пропуска и ден без консумация на парче шоколад, а в основното му меню задължително трябва да присъстват всякакъв вид кълнове и семена.

УЕЙН РУУНИ - Човекът, който не може да си представи живота без пица с много сирена и домати.

ДЕЙВИД БЕКЪМ консумира доста странни храни, които в някой страни се смятат за деликатеси. Понякога в менюто си включва скакалци, които съдържат протеини и други полезни вещества. Всичко това, разбира се е наложено от неговата властна половинка, Виктория.

МАРИО БАЛОТЕЛИ, както на терена, така и в живота не обича да спазва правила. Той обожава шоколад в комбинация с плодова салата и заявява. "Ще ям това, което искам, когато искам и колкото искам".

СТИВЪН ДЖЕРАРД е любител на пържените картофи, но съчетани с кетчуп и майонеза. За десерт набляга на шоколадово суфле.

Статията е подготвена от екипа на foodpanda.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички