Титуляри на стойност 372 милиона евро излизат срещу Лудогорец


Титуляри на стойност 372 милиона евро излизат срещу Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

1951 0

Реал Мадрид и Лудогорец ще премерят сили на "Сантяго Бернабеу" във вторник вечер от 21:45 часа, като Карло Анчелоти ще пусне състав, който е около 17 пъти по-скъп от този на Георги Дерменджиев.

"Кралския клуб" представлява най-скъпият отбор в света, като играчите са оценени на обща стойност над 668 милиона евро, показва справка на Sportline с transfermarkt.bg

За сравнение, Лудогорец струва едва 41.5 милиона евро, но отборът си е вдигнал с над 5 милиона своята стойност, главно заради изявите на играчи като Кайсара (5 милиона евро), Мисиджан, Стоянов и Марселиньо (3 милиона). Капитанът Дяков е оценен на 2.5 милиона евро, докато същата цена е сложена на Безяк и Хамза.

Реал Мадрид обаче няма да подобри собствения си рекорд за най-скъп състав, най-вече заради липсата на Рамос и Хамес Родригес сред избраниците на Карло Анчелоти.

Роналдо и Бейл обаче общо струват 200 милиона евро, а общата селекция от очаквания титулярен състав на Реал Мадрид е на обща стойност 372 милиона евро.

Най-евтиният играч на Реал Мадрид е третият вратар Пачеко, който струва едва 700 хиляди евро. Той обаче все още няма записан мач за сезона. Срещу Лудогорец най-евтиният играч на терена за Реал ще бъде Алваро Арбелоа, като цената на 31-годишния бранител е паднала до 5 милиона евро. Толкова обаче струва най-скъпият играч на българския тим - Кайсара.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички