Марадона трогна Аржентина с това, което си пожела на рождения си ден


Марадона трогна Аржентина с това, което си пожела на рождения си ден
Снимка: Getty Images/Guliver

3363 0

Футболната легенда Диего Марадона, който вчера си отиде на 60-годишна възраст, е бил смирен в последните дни на живота си и е милеел само за доброто на семейството си и за благото на своя народ. Това показват думите му в последното интервю, което е дал преди смъртта си. Той говори около своя юбилей пред популярния аржентински вестник "Clarin".

Запитан какво би пожелал на своя народ на рождения си ден, великият аржентинец заявява: "Моето желание е тази пандемия да премине възможно най-скоро и моята Аржентина да продължи напред. Искам всички аржентинци да се оправят, имаме красива държава и вярвам, че нашият президент ще може да ни измъкне от този момент", казва дон Диего.

"Много ме натъжава, когато виждам деца, които нямат достатъчно храна, знам какво е да гладуваш, знам какво е чувството да не си ял няколко дни и това не бива да се случва в моята страна. Това е моето желание - да виждам аржентинците щастливи, с работа и нахранени всеки ден", завършва легендата. А каква е била голямата му болка на 60-годишния му юбилей вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички