Милена Тодорова завърши 15-та в масовия старт


Милена Тодорова завърши 15-та в масовия старт
Снимка: Getty Images/Guliver

955 0

Милена Тодорова записа ново добро класиране, този път в масовия старт за Световната купа по биатлон при жените. Преди дни тя завърши осма на спринта в Швеция, а днес записа сравнително добро състезание и въпреки шестте допуснати грешки в стрелбата си, тя завърши на 15-то място в Йостерсунд.

Това бе последно състезание за сезона в Световната купа по биатлон, а победата в масовия старт грабна норвежката Ингрид Тандреволд. Тя завъртя цели пет наказателни обиколки, но с време от 34:53.1 минути тя постигна първа победа в индивидуален старт в кариерата си.

Втора на 6.9 секунди остана Динара Алимбекова от Беларус, трета пък завърши германката Франциска Пройс на 11.1 секунди зад Тандреволд, също с 6 сгрешени мишени.

23-годишната българка Милена Тодорова изостана на 1:12.0 минути от победителката след 6 неуспешни изстрела на рубежа. Това време й отреди 15-то място в крайното подреждане.

На кое място пък приключи Радо Янков при сноубордистите, можете да научите ТУК.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички