Владо Николов: Една формация с Казийски, Соколов, Алекс и бих казал на другите "елате ми повече"


Владо Николов: Една формация с Казийски, Соколов, Алекс и бих казал на другите "елате ми повече"
Снимка: bvf.bg

3002 0

Бившият капитан на националния отбор по волейбол на България Владимир Николов сподели обнадеждаващи думи за "лъвовете". Той информира, че ситуацията с Матей Казийски към момента е коренно различна от последните години и не е бил толкова близо до завръщане в националния.

Както е известно, Казийски не играе за представителния ни тим от над 10 години. Към момента обаче се водят разговори между него и националния селекционер Пламен Константинов.

"Горещо се надявам, бих казал се моля, това лято да видим Казийски и Николов, рамо до рамо срещу Италия. Към днешна дата шансовоте са много по-големи в сравнение с последните 11 години. Факт е, че текат разговори между него и Пламен Константинов, възможно е и Любо Ганев, не знам.

Той все още не е казал "не", което е коренно различно от това, което се случва предишни години. Надявам се да видим една формация с Казийски, Соколов, Николов и бих им казал на другите "елате ми повече" - сподели Николов за Euronews.

Междувременно драмата между Матей Казийски и Александър Николов ще бъде пълна - пети мач ще реши титлата в Италия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички