ВИДЕО: Хоукс попиля Нетс и си уредиха среща с Вашингтон


ВИДЕО: Хоукс попиля Нетс и си уредиха среща с Вашингтон

980 0

Атланта Хоукс се превърнаха в последния полуфиналист в Източната конференция на НБА, след като възпитаниците на Майк Бъденхоузър стигнаха до убедителна победа със 111:87 над Бруклин Нетс в "Барклейс Сентър".

С първата си победата като гост в серията "ястребите" се поздравиха с успех от 4:2 и в следващата фаза ще спорят за влизане във финала срещу Вашингтон Уизърдс. "Вълшебниците" спечелиха с 4:0 серията си срещу Торонто Раптърс.

Иначе в двубоя в Ню Йорк първото полувреме премина под контрола на Хоукс, но Нетс така и не позволяваха на своя съперник да се откъсне в резултата. В 4-ата част обаче шампионите на Изток в редовния сезон вкараха 40 точки, поведоха с повече от 20 и не позволиха авансът им да бъде намален.

За убедителната победа Атланта дори нямаха нужда от точков актив от своя титулярен плеймейкър. Джеф Тийг записа цели 13 асистенции, но и 0 точки, превръщайки се в първия играч от 26 години насам с двуцифрени показатели за завършващи подавания и без точки. Пол Милсап вкара 25 пункта, а към тях добави 9 борби и 6 асистенции, записвайки най-силния си мач до момента в плейофите. Дамари Керъл имаше проблеми с фаулове, игра само 23 минути, но вкара 20 точки от едва 8 стрелби. Кайл Корвър добави 6 тройки и общо 20 точки.Хорфорд записа 18 пункта на своята сметка.

За "мрежите" над всички беше Брук Лопес с 19 точки, но като цяло отборът на Лайнъл Холинс нямаше никакви поводи за радост тази нощ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички