Кевин Лав аут от плейофите в НБА, може би и аут от Кливланд


Кевин Лав аут от плейофите в НБА, може би и аут от Кливланд
Снимка: Getty Images/Guliver

1352 0

Най-лошият възможен вариант около контузията на Кевин Лав се потвърди и тежкото крило на Кливланд Кавалиърс е аут от плейофите в НБА.

В последния двубой на "кавалерите" срещу Бостън Селтикс Кели Олиник издърпа ръката на Лав, с което извади неговото рамо. След няколко консултации с различни лекари обаче стана ясно, че той ще може да се възстанови напълно само след операция.

Освен че рамото му беше извадено, имаше разкъсване и на мускул, като вчера беше извършена операция на дясното рамо на бившия ас на Минесота Тимбъруулвс.

Това вади Лав от игра в следващите 3 месеца, като той би трябвало да се върне в игра за старта на сезона, както и да вземе участие в тренировъчния камп на своя отбор.

Засега не е ясно какво решение ще вземе той за бъдещето си. Крилото може да разтрогне договора си с Кливланд, за да търси дългосрочен такъв с Кавалиърс (които могат да предложат най-много гарантирани пари) или друг отбор от НБА. Скаутите в НБА обаче вече имат съмнения за физическото му състояние и съществува вариант той да остане още една година в Кливланд срещу 16 милиона долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички