Соколов на въпрос за отношенията с Константинов: Бих обърнал повече внимание на предстоящото първенство


Соколов на въпрос за отношенията с Константинов: Бих обърнал повече внимание на предстоящото първенство
Снимка: Bulgarian Volleyball Federation

1556 0

Лидерът на националния отбор по волейбол на България Цветан Соколов говори пред медиите непосредствено преди старта на Евроволей 2023. Както е известно, нашата страна е домакин. Ето и всичко, което сподели той:

За Евроволей 2023 и факта, че е в България

"Това наистина ще ми е първото домашно европейско. Последният път, в който бяхме домакини, трябваше да оперирам рамото си. Щастлив съм от този факт, най-вече и че е във Варна. Гледам да не мисля за това, което ни очаква - оставям го за последния момент, защото влияе. Има напрежение, чувства се. Най-вече се чувства, че играем пред родна публика.

Бих казал, че това е положително нещо за нас, защото вкъщи и стените помагат. Особено тези, които варненската публика ни е давала през всички тези години. Надяваме се и през тази година, през тези дни да ни я даде и да ни подкрепят.

За отношенията между Цветан Соколов и Пламен Константинов

С всеки ден се чувствам все по-добре и бих казал, че съм готов за Европейското първенство. Бих обърнал повече внимание на предстоящото първенство, отколкото на случилото се през това лято (бел. ред. на въпрос за него и Пламен Константинов). Тук сме, за да защитаваме цветовете на България. Аз играя за България, не за нещо друго. Важното за мен е всички да имаме една цел - да браним България.

Всеки състезател иска да печели мачове и да печели медали. Моята цел на първо място е да играем добре. Разбира се, да излезем от групата и да се представим по най-добрия начин".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички