Соколов: Главите горе, всички се раздадохме на 100%


Соколов: Главите горе, всички се раздадохме на 100%
Снимка: Getty Images/Guliver

2824 0

Звездата на националния ни отбор по волейбол Цветан Соколов благодари на своите съотборници за себераздаването и мъжката игра по време на олимпийската квалификация в Берлин. България отпадна в полуфиналите, след като отстъпи с 1:3 на Германия, но според Соколов, е било чест да бъде рамо до рамо с колегите си в тази битка.

"Някой може да говори каквото си иска, но аз смея да твърдя, че всички тези хора, които виждате на тази снимка играхме и се раздавахме за българския флаг и за целта България да бъде на Олимпиада! Горд съм, че стоя рамо до рамо с тези хора! За съжаление, не успяхме да направим това, което всички искахме, но трябва да излезем с високо вдигнати глави, защото се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за тази наша мечта!!!", написа Соколов във Фейсбук профила си, малко след края на мача.

Както е известно, нашият тим взе 3 победи в 3 мача в груповата фаза на квалификацията и излезе като първи в групата. В полуфинала България също показа добри неща, което обаче не бе достатъчно за достигане до финала. Така за единствената квота за участие на Игрите в Токио през 2020 година ще се борят Германия и Франция. А в какво обвини Соколов след отпадането от Евро 2019 бившият треньор на България Георги Чолов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички