"Няма ли кой да научи Цветан Соколов как се бие сервис?"


"Няма ли кой да научи Цветан Соколов как се бие сервис?"
Снимка: cev.eu

4440 0

Отзвуците около нелепото отпадане на България в 1/8-финалите на Европейското първенство по волейбол продължават. Тимът ни бе надигран с 3:1 от Словения в Любляна и се прости с мечтите си за медал, до каквито стигна за последен път през 2009 година на шампионата на Стария континент в Турция.

Бившият треньор на България Георги Чолов също бе от разочарованите поради поражението на тима ни. 

"На моменти показахме качествен волейбол, но изпускахме лесните топки. В защита никой не знаеше какво прави. Имаме много слаб начален удар. Няма ли кой да научи Цветан Соколов как се бие сервис? Той е много приятно момче, но не може да надъха другите да го следват. Ако трябва да съдим за нещо момчетата, това е за бездушие.

Бяха жалка картинка на моменти, без никаква жар на игрището. Всички бяха свити. Ако беше Казийски на игрището, сигурно щяхме да се класираме на олимпиадата", казва Чолов.

Пранди сам каза, че ще напусне, ако не се класираме за Олимпиадата. Имаме още една квалификация през януари, но шансовете ни са нулеви. Без значение кой е треньор", завършва Чолов.

А защо Цветан Соколов няма да играе с екипа на България през следващия сезон ще разберете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички