Капитанът на националния отбор по волейбол обясни какво е помогнало за успеха срещу Сърбия


Капитанът на националния отбор по волейбол обясни какво е помогнало за успеха срещу Сърбия
Снимка: cev.eu

5690 0

Капитанът на националния отбор по волейбол Виктор Йосифов посочи с какво отборът успя да победа с 3:2 европейския първенец Сърбия и да се класира на полуфиналите в Берлин по пътя за Токио 2020.

"Победихме европейския шампион Сърбия с добра игра. Това, което направихме се видя от всички - играхме с желание, характер и себераздаване. Показахме, че не случайно победихме в първите два мача Франция и Холандия. С този успех потвърдихме добрата си игра от първите два дни и се надявам да продължим напред със същото темпо", заяви той след двубоя.

"Сервисът е едно от най-силните оръжия и радващо е, че ни тръгна още в първия ден и продължаваме да държим добро ниво. Улеснява ни в голяма степен това. Казахме си, че каквото и да се случи стоим заедно, да играем, не да гледаме разултата. Знаехме, че ще бъде тежко и ще има моменти, в които ще изоставаме, Нещата проработиха и имаме състезатели, които да направят разликата Германия? Силен отбор, ние не си правехме сметки, да си избираме, така че без значеие. Има своите изпълнителни, важно е как ще играем ние", категоричен бе един от лидерите в състава ни. А какво мнение изрази Цветан Соколов след победата срещу Франция във вторник - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички