Силвано Пранди остави вратата към националния отбор отворена за всички


Силвано Пранди остави вратата към националния отбор отворена за всички
Снимка: Cev.lu

1257 0

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Силвано Пранди говори след успешните европейски квалификации и записаните 4 победи от 4 мача. Той коментира и предстоящите изпитания пред тима, като сподели, че вратата към националния остава отворена за всички.

"Знаех, че ние сме фаворит в тази квалификация и че можем да играем много силно. Щастлив съм, че успяхме да постигнем това. Тепърва ще стане ясно какви са точно стойностите на този отбор. Със сигурност има голям потенциал. Видно е, че тази група е много сплотена и има един ентусиазъм, и най-вече удоволствие от това, че момчетата са заедно. Тепърва предстои да тестваме този отбор на чисто спортно-техническо ниво да видим до къде се простират възможностите му, но това ще стане по-късно срещу по-силни отбори.

Никога не съм твърдял, че затварям страницата за някого и че тези хора, които в момента са в отбора са за постоянно. Следващото изпитание, което предстои пред нас е волейболната Лига на нациите и имаме достатъчно време да анализираме всичко. Ще преценим кои състезатели да бъдат включени в нея. Разбира се, ще мислим и за Европейското първенство, но пак ще повторя, че националния тим не е затворена страница за нито един волейболист" - сподели Пранди.

А капитанът Цветан Соколов призна, че целта е постигната с млад и обновен отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички