Сашо Попов: ЦСКА е само един, подкрепят ни, защото винаги сме били честни


Сашо Попов: ЦСКА е само един, подкрепят ни, защото винаги сме били честни
Снимка: Lap.bg

2512 0

Старши треньорът на ВК ЦСКА - Александър Попов, направи емоционален коментар след тежкото домакинско поражение от вечния съперник Левски. Двата тима премериха сили в зала "Васил Симов", като "червените" влязоха в ролята на фаворити, но загубиха с 0:3 (22:25,16:25,14:25).

Запалянковците на ЦСКА обаче ръкопляскаха и поздравяваха специалиста след края на двубоя, въпреки че при успех "армейците" щяха да продължат победната си серия, докато при този развой Левски се изкачи уверено на първата позиция. 

"Разбира се, че няма нищо хубаво в този момент, но нещо хубаво за нашата цесекарска общност обаче се случи. Имаше притеснения в някои, след като обявихме спонсора ни, че ще има напрежение във волейбола, но както се вижда ЦСКА е един, за което бях сигурен. ЦСКА се обича от много хора, особено нашият клуб, който премина през какви ли не моменти през последните години.

Естествено, че търся като удавник за сламка да се хвана за нещо хубаво, но в кой спорт, след като вечният ти враг те победи по този начин в собствената ти зала, публиката не спира да ни аплодира и след това и да ни поздравява. Виждали сме какво се е случвало във футбола при негативни резултати. Това е защото винаги сме били честни. Днес не ни потръгна целия мач, надиграха ни, но фена знае, че ние няма да се предадем. Това е нещото, което състезателите ни трябва да чуят и да ни вдъхне нов живот", заяви старши треньорът на ЦСКА Сашо Попов.

Вижте какво сподели Попов по адрес на легендарната зала!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички