Официално: Любо Ганев e кандидат за президент на волейболната федерация


Официално: Любо Ганев e кандидат за президент на волейболната федерация
Снимка: БГНЕС

2306 0

Кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по волейбол официално бе издигната от Инициативния комитет за промени в българския волейбол. Подписката за свикване на извънредно Общо събрание на 16 януари ще бъде внесена до два дена.

Любо Ганев понастоящем е вицепрезидент на родната централа. В Пресклуб "България" той обяви, че целта на Инициативния комитет е да бъде изградена федерация с хора, които милеят за българския волейбол. Ще бъде поставен силен фокус върху детско-юношеската школа. Ганев обеща прозрачност в управлението и финансова стабилност с повече средства за клубовете и намирането на партньори, които сериозно да помагат за развитието на родния волейбол.

Легендата на българския волейбол сподели, че хората от Инициативния комитет са отишли при него и са го призовали за промени, а той е откликнал положително, тъй като самият той е имал идеи за промени в ръководството на волейбола. В Инициативния комитет за промени в българския волейбол попадат почти всички водещи клубове в България.

"Първо, искам да благодаря на Инициативния комитет за доверието. Обедини ни това, че имаме общи идеи и желание за промени в начина, по който се управлява Българска федерация по волейбол. Съвместно изработихме една програма. Една пирамида се изгражда от основите и трябва да сме съсредоточени върху децата. Израснал съм във волейбола и вярвам, че добре подбрания екип е по-мъдър от един човек", обяви Ганев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички