Назрява нов жесток скандал в българския волейбол


Назрява нов жесток скандал в българския волейбол
Снимка: БГНЕС

3941 0

В българския волейбол отдавна се случват необясними неща, но в края на годината се задава нов много сериозен скандал в родната федерация. "Нова телевизия" съобщи, че се готвят огромни промени в Управителния съвет, а легендарният волейболист Любомир Ганев създря заговор срещу него и смята, че промените ще афектират него и той ще бъде изваден от ръководството. 

В понеделник се проведе среща на УС, на която беше свикано извънредно Общо събрание през декември, на което се очаква да бъдат изключени стари членове и назначени нови такива в ръководството. И Ганев е убеден, че той ще бъде изключен от управителния орган. 

"Със сигурност очаквам аз да отпадна. Напоследък такива бяха индикациите, но това е нормално. В крайна сметка УС има думата, то трябва да решава. Аз винаги съм помагал на българския волейбол. Всичко, което съм постигнал е благодарение на волейбола, и ще продължа да го правя, без значение дали съм член на УС, или не”, сподели Любо Ганев за NOVA.

Председателят на федерацията Данчо Лазаров не пожела да говори след заседанието днес. Общото събрание ще се проведе на 20-и декември. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички