Немски национал разкри: Треньорът ни каза, че мачът с Холандия не е важен


Немски национал разкри: Треньорът ни каза, че мачът с Холандия не е важен

1762 0

Звездата на Германия Георг Гроцер, който вчера не игра срещу Холандия (2:3) вчера  разкри любопитни подробности около треньорските указание преди преди мача. Немците очевидно не искаха победата, правейки си сметки евентуално да ни пресрещнат на четвъртфинал.

"Това не беше тактическо решение. Ние говорихме с треньора преди мачаи той ни каза, че не е важно дали ще загубим, или ще спечелим, защото важният мач е срещу Чехия. Той ми даде един свободен ден за почивка. Хейнен също така ми даде малка почивка, за да може и Йохен Шьоопс да играе", обясни Гроцер.

"Ние трябва да имаме достатъчно мощ за днешния мач срещу Чехия. Още не мислим за втори мач срещу България, защото имаме още двубои пред нас - на първо място срещу Чехия. А, ако спечелим - може би следващия ще е срещу силния тим на Белгия. Ние вървим стъпка по стъпка и мач за мач. Аз не гледам толкова напред. След 3 дни може би можем да говорим за още един мач с България ", каза диагоналът на Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички