Георги Братоев за Германия – Холандия: Защо го наричате мач?


Георги Братоев за Германия – Холандия: Защо го наричате мач?

1769 0

Разпределителят на националния отбор Георги Братоев разкритикува поведението на Германия в двубоя с Холандия, който завърши при резултат 3:2 в полза на „лалетата“. В българския лагер смятат, че Германия умишлено загуби мача, за да завърши на третото място в групата и да избегне Полша на евентуален четвъртфинал на Евро 2015.

"Защо го наричате мач? Явно господинът, който седи на пейката на Германия не си е научил урока от вчера. Смятам, че от нас зависи да покажем, че това, което се случи вчера не е случайно. А за това с кой ще играем за влизане в полуфинала няма никакво значение. Един голям отбор ако иска да стигне до медалите, трябва да премине през всички силни отбори. Не смятам, че трябва да се страхуваме от някой. Германците са взели своето решение – те смятат, че ние сме по-слабият отбор. Смятам, че е редно да им покажем, че това не е така", заяви Братоев.

Той коментира и трудната победа на България над Чехия. „Отборът на Чехия показа добър волейбол, играха освободено, защото нямаха какво да губят. На моменти играха близо до перфектното. От моя страна не мога да кажа, че е имало подценяване, защото всеки един отбор, който се е класирал на Европейското не е случаен.“, сподели националът.

Днес България излиза срещу Холандия в директен спор за първото място в групата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички