Константинов: Циркът между Германия и Холандия ни демотивира


Константинов: Циркът между Германия и Холандия ни демотивира
Снимка: БГНЕС

1770 0

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов определи мача между Германия и Холандия като „цирк“. Наставникът заяви, че именно това е една от причините за неубедителната игра срещу Чехия, защото момчетата са се демотивирали от случилото се.

Както е известно, Холандия победи Германия с 3:2, а от нашия лагер смятат, че германците са паднали нарочно, за да избегнат Полша на евентуален четвъртфинал.

„Донякъде театралната игра на отборите преди нас ни повлия. Нашият мач не решаваше нищо. Бяхме демотивирани“, заяви Константинов.

„Предупредих ги още онзи ден момчетата. Очаквах мъката. Ако някой е изненадан, не ме е слушал. Промените ги направих още преди мача. Исках да съхраня Владо Николов“, сподели наставникът и добави: „Няма как шест души да изкарат цялото първенство. Миро се включи добре. Учиков също, но имаше и спад. Андрей ще мине преглед утре. Пак почувства болка след една блокада. Все пак той ни е нужен като присъствие“.

"Ако някой си мисли, че днес сме правили сметки, не е така. Утрешният мач решаваше всичко и не сме правили сметки. Днешната победа ни класира на 100% и има за какво да се усмихваме," каза още Константинов.

Днес са последните мачове от груповата фаза на Евроволей 2015. В нашата група Германия играе с Чехия, а след това България се изправя срещу Холандия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички