Най-сетне е ясно: Матей Казийски реши дали ще играе за националния на България


Най-сетне е ясно: Матей Казийски реши дали ще играе за националния на България
Снимка: bvf.bg

3707 0

Един от най-добрите родни волейболисти през този век Матей Казийски в крайна сметка няма да се завърне в националния отбор по волейбол на България. Въпреки че селекционерът Пламен Константинов говори на няколко пъти с него и изглеждаше сякаш шансът се покачва, в крайна сметка това няма да се случи.

Самият Казийски също бе намекнал, че обмисля да се върне за "лъвовете", а думите му всяваха надежда. До последно Казийски бе очакван за предстоящото Европейско първенство по волейбол, което започва след малко над месец. В крайна сметка това няма да се случи, информира БНТ.

В множество интервюта и Казийски, и Константинов не отговаряха директно на въпроса и бяха уклончиви. Съвсем скоро Матей ще навърши 39 години, като самият той бе признал, че има умора и притеснения за формата си преди сезона в Милано при потенциално тежко лято/есен с националите.

Както е известно, Казийски игра за България от 2005 до 2012 година. Той печели бронзови медали с "лъвовете" на Световното първенство през 2005-а и на Световната купа през 2007-а.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички