Казийски: Взел съм решение, но няма да ви кажа, не го правя нарочно, за да има повече ентусиазъм


Казийски: Взел съм решение, но няма да ви кажа, не го правя нарочно, за да има повече ентусиазъм
Снимка: bvf.bg

1765 0

Един от най-добрите български волейболисти в последните години Матей Казийски отново даде интервю, в което бе запитан големият въпрос - ще се завърне ли в действие за националния отбор по волейбол на България.

Казийски отказа да даде категоричен отговор. Той сподели, че е взел решение, но и че няма да го съобщи. Впоследствие допълни, че не го прави нарочно и не цели да има повече ентусиазъм със забавянето си.

"Ще изчакам с каквито и да е разяснения, разбрал съм се с хората от федерацията да съобщят те, когато имат новини. Нямам срок, доколкото знам. Взел съм решение, но няма да ви кажа. Не го правя нарочно, за да има повече ентусиазъм. Не е лесно, трябва да се обмисли добр" - призна Казийски.

"Съвет не съм искал от Стойчев. Обсъждали сме темата, и то многократно. Имаме добро виждане за ситуацията, но когато си вътре, е друго. Не съм обиден и огорчен. Не виждах смисъл. Не съм си тръгвал с усещането, че не съм направил нещо, така че нямам несвършена работа.

Много говорихме (бел. ред. с Пламен Константинов), но не знам дали има точен момент, който да ме е накарал да се замисля. Тогавашното ръководство не ми остави надежда за бъдещето, сега виждам някаква промяна или поне желание за такава" - сподели той, цитиран от bTV.

Междувременно волейболните национали на България записаха 7-а поредна загуба и са на дъното в Лигата на нациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички