Националите по волейбол загряват за Лигата на нациите с турнир в Любляна


Националите по волейбол загряват за Лигата на нациите с турнир в Любляна
Снимка: Българска федерация по волейбол

1420 0

Националният отбор по волейбол ще участва в приятелски турнир в Любляна между 21 и 23 май. Участието е по покана на словенската федерация и ще бъде част от подготовката за волейболната Лига на нациите. Съперници на момчетата на Силвано Пранди ще бъдат домакините, Сърбия и Германия.

Веднага след края на състезанието "трикольорите" заминават за Римини, където ще се проведат мачовете от Лигата на нациите (28 май - 27 юни). Очаква се старши треньорът Силвано Пранди да пристигне в България на 3 май, за да започне подготовката на тима. Италианският спец съчетава работата си с националите с поста във френския Шомон.

Очаква се по това време към състава да се присъединят Цветан Соколов и Мартин Атанасов. В тренировъчния процес вече се включи Алекс Грозданов, а в следващите занимания ще участват и Аспарух Аспарухов и Георги Сеганов. Последни към селекцията ще се присъединят Героги Петров и Радослав Парапунов, който остави добри впечатления в САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички