Мартин Стоев: Бих поел националния тим, не вярвам в класиране на Игрите в Париж


Мартин Стоев: Бих поел националния тим, не вярвам в класиране на Игрите в Париж
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

2220 0

Волейболният треньор Мартин Стоев потвърди, че е готов да се завърне на поста национален селекционер на България. Той обаче има условия за това и не вярва в класиране за Олимпийските игри в Париж през 2024 година.

"Не мога да кажа дали ще съм следващия селекционер на националния отбор. Това може да го каже само Българската федерация по волейбол. Още не съм получавал предложение. Казвал съм, че бих приел поста в дългосрочен план - поне до квалификацията за Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 г. И в най-смелите ми мечти не съм си представял класиране за Игрите в Париж", заяви той пред БНТ.

Треньорът, извел България до бронз на Световното първенство през 2006 година, разкритикува състоянието на тима и мотивацията на националите.

"С оглед на игрите, които показваме, имам съмнения относно класирането ни на Игрите в Париж. Последните години не сме показали нищо. Аз не видях отбор, а група от хора, които нямат абсолютно никакво желание да играят за националния отбор. Друга част са демотивирани. Имаше и 2-3 млади ентусиасти, които угаснаха с течение на времето", анализира Стоев. А ето за кого се появи информация, че поема волейболните национали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички