Марек оцеля на Разпети петък


Марек оцеля на Разпети петък
Снимка: www.bgvolleyball.com

1470 0

Шампионът Марек победи Добруджа с 3:1 (- 20, 22, 18, 12) в третия финален плейоф от волейболната Суперлига, игран в Сливница на Разпети петък.

Така дупничани намалиха изоставането си в серията до 1-2 победи. Днес от 17,30 ч. двата тима отново се изправят един срещу друг, като целта на домакините е да докарат серията до пети решителен мач в Добрич.

Момчетата на Миро Живков започнаха отлично срещата и взеха първия гейм. След това в играта им настъпи срив, от който дупничани се възползваха по най-добрия начин.

„Играта ни се получи само в първия гейм. Във втория също стояхме добре, но след това дойдоха грешките и нервите. За представянето си в третия и четвъртия гейм трябва да се извиним на нашата публика. Не се отказахме да се борим, но нещата така и не се получиха. Не мога да се съглася с тезата, че сме домакински отбор! Това е финал и трябва да играем на максимума във всеки един момент. Всяко колебание се наказва“, коментира след двубоя треньорът на гостите Мирослав Живков.

Ръководството на Добруджа бе осигурило два автобуса за фенове на тима. От Дупница пък дойде агитка от близо 300 запалянковци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички