От Варна потвърдиха: Световна лига по волейбол ще има


От Варна потвърдиха: Световна лига по волейбол ще има

1267 0

Волейбол във Варна ще има, след като ръководството на Двореца на културата и спорта в морската столица излезе с декларация, че мачовете на националния отбор по волейбол на България ще се проведат по програма в зала "Конгресна".

"Във връзка с публикувана в медиите информация, че "Варна няма да може да приеме мачовете от Световната лига по волейбол" съобщаваме, че това не отговаря на истината. Във Варна, в зала "Конгресна" на "Дворец на културата и спорта" ще се проведат всички мачове от програмата на събитието, с изключение на стартовия двубой с Канада, който ще се играе в Ботевград.

Мачовете, които ще се проведат в зала "Конгресна" са както следва:

26-28 юни 2015 г. - България - Куба

03-05 ЮЛИ 2015 г. - България - Аржентина

10-11 ЮЛИ 2015 г. - ФИНАЛЕН ТУРНИР

Тренировките на националния отбор по волейбол в Дворец на културата и спорта-Варна стартират на 20 юни", гласи съобщението.

Sportline.bg обаче припомня, че преди Световната лига по волейбол в началото на май трябва да се проведе кръг от Световната купа по спортна гимнастика и акробатика. По думите на кмета на града Иван Портних тя ще се проведе, но по информация на местни медии ремонтът не върви с нужното темпо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички