Любо Ганев за Казийски: Няма какво да го каня, винаги е добре дошъл


Любо Ганев за Казийски: Няма какво да го каня, винаги е добре дошъл

3420 0

Кандидатът за президент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев заяви, че Матей Казийски винаги е добре дошъл в националния отбор и няма нужда от покана. Ганев изрази мнение, че ако Матей се завърне в отбора, то шансовете на България за класиране на Олимпийските игри в Токио през 2020 г. драстично се увеличават.

"Ако Матей се върне и шансовете да се класираме на Олимпиадата се увеличават. Идеята на Инициативния комитет е да има събрание на 16 януари. Ако има възможност за по-ранна промяна ще се опитам да го поканя и по-рано. Всъщност, аз няма какво да го каня, той винаги е добре дошъл да играе за България", заяви Ганев пред Дарик радио, като подчерта, че на този етап не е разговарял с Казийски.

Матей Казийски бе ключовата фигура в националния отбор, където се състезава в периода 2005 - 2012 г. "Императора", както е наричан Казийски, напусна отбора заедно с треньора Радостин Стойчев през 2012 година заради скандал с федерацията. Казийски заяви, че би се върнал в тима само при смяна в ръководството, което е на път да се случи в следващите месеци.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама