Матей Казийски: Обмислям завръщане в националния отбор на България


Матей Казийски: Обмислям завръщане в националния отбор на България
Снимка: Getty Images/Guliver

3980 0

Матей Казийски обмисля сериозно завръщане в националния отбор по волейбол. Императора, както го наричат феновете на Тренто, говори по тази тема пред местния "Кориере дел Трентино". 34-годишният посрещач не е бил част от представителния ни тим от лятото на 2012 г, когато заедно с Радостин Стойчев обявиха бойкот срещу ръководството на федерацията. След като Силвано Пранди обаче бе върнат като селекционер на България, Казийски е на път да размисли, пише "Тема Спорт".

"Със Силвано Пранди, който сега ще води българския национален отбор, имаме добри отношения и наскоро разговаряхме за завръщането ми. Обмислям го, трябва ми време, за да преценя каква ще бъде позицията ми", коментира волейболната звезда.

Той не успя да помогне на новия си клуб Верона да се класира за полуфиналите на Купата на Италия след поражение с 0:3 при визитата на Тренто. Там обаче ще играе Цветан Соколов и Чивитанова. Диагоналът заби 25 точки за успеха над Монца с 3:2. За гостите Виктор Йосифов реализира 11 точки (1 блокада, 2 аса). 

За целта си да върне звездата в националния отбор говори и Пранди. Вижте какво каза в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички