Лоренцо Мичели отсече: Нивото ни се повишава с всеки мач


Лоренцо Мичели отсече: Нивото ни се повишава с всеки мач
Снимка: БФ Волейбол

1070 0

Селекционерът на националния отбор на България за жени Лоренцо Мичели не скри разочарованието след загубата  с 2:3 от Германия в Лигата на нациите по волейбол. Италианският специалист обаче видя много позитиви в играта на нашите момичета.

От четирите двубоя бяхме надиграни единствено от домакина Япония. Спечелихме срещу Хърватия с 3:0, а също така паднахме с 2:3 от Доминиканска република.

"Направихме още една стъпка към по-добра игра - коментира Мичели пред официалния сайт на БФ Волейбол. - Имахме и мачбол в четвъртия гейм. Жалко, че не успяхме. В отбора има умора. Двубоят срещу Япония беше по-малко от денонощие преди този с Германия“, заяви Мичели пред сайта на Федерацията по волейбол .

Нормално е да се правят грешки. Аз съм доволен от борбения дух на отбора. Всички, които са гледали мача, могат да го потвърдят. Целият отбор работи много здраво и нивото ни се повишава с всеки изминал мач. Не е лесно да играеш толкова често. За доста момичета това е нещо ново. И сега те се развиват. Въпреки че загубихме днес, в играта ни имаше постоянство. Трябва ни повече опит, който се трупа в подобни двубои.", каза още италианският специалист.

Утре нашите пътуват за Хонконг, където е вторият турнир от Лигата на нациите при жените.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жалко! България профука мачбол и загуби нелепо от Германия в Лигата на нациите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички