Мичели: Искам да продължа с отбора, извинявам се за слабите резултати


Мичели: Искам да продължа с отбора, извинявам се за слабите резултати
Снимка: БФ Волейбол

1024 0

Селекционерът на женския национален отбор по волейбол - Лоренцо Мичели, говори след четвъртата поредна загуба на "лъвиците". Те отново взеха гейм, но отстъпиха от Канада с 1:3. По този начин те записаха най-слабото си участие на световния форум в историята. Ето какво заяви специалистът:

"Опитахме се да намерим правилната шестица на игрището. Нямахме необходимата нагласа и загубихме заради технически грешки. Опитахме в последния гейм да направим промени. Не успяхме да намерим правилната химия.

Знам какво трябва да направя. Ще обсъдим какви са целите и проектите пред този отбор. Моето желание е да продължа с тима. Искам да се извиня на всички за лошите резултати. През лятото видяхме, че можем да победим Канада, а сега реалността е друга.

Трябва да си научим уроците. Лятото беше много добро, с доста млади състезателки. Заслужихме си загубата срещу Канада днес. Всеки един на полето се опита да направи максималното, но никой не искаше да завършим участието на Световното първенство по този начин. Имаше твърде много емоции още в първия мач срещу Германия, но сега трябва да приемем станалото".

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец без билет влиза в сблъсък с кондуктор

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички