Къде да гледаме Словения - България от 1/8-финалите на Евроволей 2019


Къде да гледаме Словения - България от 1/8-финалите на Евроволей 2019
Снимка: FIVB

3564 0

Тази вечер националният отбор на България по волейбол се изправя срещу домакина Словения в мач от 1/8-финалите на Европейското първенство по волейбол. Ако България се добере до 1/4-финалите, то следващият съперник на тима най-вероятно ще бъде Русия, който играе срещу Гърция днес от 18:30 часа (пълна програма на мачовете вижте тук).

"Лъвовете" достигнаха до 1/8-финалната фаза, след като излязоха от групите под №3, изпреварени от съставите на Франция и Италия. Словения пък допусна изненадваща загуба от Северна Македония в груповата фаза, което ги отказа от първото място и доведе до мач срещу България.

Именно Франция и Италия нанесоха единствените загуби на българите до момента, като в последния си мач срещу италианците момчетата на Силвано Пранди измъкнаха първия гейм и показаха добра игра, но в крайна сметка претърпяха поражение.

Двубоят Словения - България е с начален час 21:15 часа, като ще се изиграе в Любляна. Мачът ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ 1, като ще можете да го проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички