Константинов: Видях пораженчески погледи у някои


Константинов: Видях пораженчески погледи у някои
Снимка: Getty Images/Guliver

1219 0

Селекционерът на българския национален тим по волейбол Пламен Константинов заяви, че отборът на Франция заслужено е спечелил финала във Варна.

"Лъвовете" снощи загубиха от Франция с 0:3 (16::25, 20:25, 21:25 ) във финалния двубой от втора дивизия на Световната лига.

"По-добрият отбор днес победи. Франция си заслужи успеха, защото ни натисна със сервис, а ние допуснахме много грешки на този елемент. В някои от моите момчета видях пораженчески поглед. Между вторият и третият гейм им казах, че ако Франция играе по този начин няма да имаме шанс. Но те не трябва да се отпускат, защото шанс винаги може да се появи. Ние получихме този шанс в третия гейм, но не успяхме да го оползотворим. В моменти, в които имахме предимство, не успяхме да ги завършим. В крайна сметка Франция заслужено ни победи", коментира той след двубоя.

"Считам, че разликата между втора и първа дивизия на Световната лига не е толкова голяма. Ако приемем, че България, Белгия и Аржентина са на едно ниво, Франция е с една класа над нас. Единственият проблем за Франция на финалите в Рио де Жанейро може да се окаже часовата разлика", допълни Константинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички