Французите притеснени от сервиса на България


Французите притеснени от сервиса на България

1190 0

Във френския национален тим са притеснени от началния удар на България преди финала между двата тима във втора дивизия на Световната лига. Франция елиминира лесно Аржентина на полуфинал, но в лагера на „петлите“ са сигурни, че мачът срещу българския тим ще бъде много по-труден.

„Не сме добри на блокада, затова опитвахме да докоснем всяка топка, за да дадеш шанс на нашата отбрана да обработи топката. Имаме фантастичен Антонин Рузие - сервиращ и атакуващ добре, Бенямим Тониути ръководеше добре, пасовете бяха добри. Срещу България ще бъде напълно различен мач, но сега трябва да се подготвим за него“, сподели треньорът на Франция Лорен Тилие.

„Сервирахме и блокирахме много добре, всичко бе положително за нас тази вечер. България изпълни много силни сервиси и ще трябва да се концентрираме върху посрещането. Николай Николов сервираше много добре срещу Белгия и се надявам да не го прави и срещу нас“, коментира либерото на тима Женя Гребенников.

Двубоят между България и Франция е тази вечер от 20:45 минути във Варна. Победителят ще се завърне в елита на Световната лига през следващата година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички