Константинов след 3:2 над Канада: Труден, но важен успех


Константинов след 3:2 над Канада: Труден, но важен успех

910 0

"Беше труден и много равностоен мач. Канадският отбор започна по-добре, но след това ние се завърнахме и направихме обрат. Този успех беше важен за нас", заяви Пламен Константинов.

Българският национален отбор по волейбол победи Канада с 3:2 (25:20, 19:25, 25:22, 25:27, 12:15) в мач от 5-ия кръг от Група С във втора дивизия на Световната лига, който се игра в град Съмърсайд. Нашите момчета изоставаха с 1:2, но успяха да направят обрат и да запишат четвърти пореден успех.

"Исках да спечелим поне един мач в Канада, така че сме много щастливи от тази победа. Радвам се за всички играчи, за тези, които влязоха след втория и третия гейм и помогнаха да се обърне мача. Показахме, че можем да спечелим като отбор. В някои моменти имахме трудности, но направените смени промениха играта и това ни помогна да спечелим", заяви още на официалната пресконференция след мача селекционерът ни.

"Този мач бе подобен на нашите предишни срещи, в които се борихме здраво, но качеството ни на игра не бе достатъчно високо и срещу опитен отбор като България, това прави разликата. Не успяхме да затворим мача в четвъртия гейм и трябва да продължим да работим, за да станем по-добри", сподели пък неговият колега начело на домакините Глен Хоуг. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички