Италия размаза Русия в дербито на четвъртфиналите на Евроволей 2015


Италия размаза Русия в дербито на четвъртфиналите на Евроволей 2015
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

2202 0

С изключително впечатляващо представяне Италия показа, че определено в съвременния волейбол посрещането и защитата са елементите, които печелят титли и категорично сломи Русия с 3:0 (25:20, 25:19, 25: 19) в последния четвъртфинал от Евроволей 2015.

Пред екзалтираната домашна публика в Бусто Арсицио скуадра адзура изнесе показно как се воюва за всяка точка и не позволи на руснаците дори да си помислят, че могат да победят. В отделни моменти от срещата се стигаше до страховити разлики, като например 18:10 в първия, а и в третия гейм. Учудващо италианците надделяха и в центъра, където Русия разполага с играч като Дмитрий Мусерски – един от най-високите в света изобщо. А на сервис просто нямаше база за сравнение – там Максим Михайлов и Мусерски редовни изваждаха в аут, докато Иван Зайцев и Османи Хуанторена рядко прощаваха. За Зайцев дори тройната блокада на руснаците не беше проблем.

С победата Италия си осигури сблъсък с тоталната изненада Словения, която е водена от италианската волейболна легенда Андреа Джани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички