Италиански гранд готви ударна селекция - връща Соколов обратно и мечтае за млада звезда


Италиански гранд готви ударна селекция - връща Соколов обратно и мечтае за млада звезда

1551 0

Временният водач в италианската волейболна Серия А1 - Лубе Чивитанова, планува да привлече гръмки имена, съобщават медиите на Ботуша. Според информацията отборът иска да си върне българската звезда Цветан Соколов, както и да привлече един от най-перспективните италиански волейболисти.

Припомняме, че Цецо е носил екипа на тима в периода 2016-2019 г. През 2016/17 печели бронз в Шампионска лига, следващия сезон третото място става второ, за да се стигне до върха за Лубе Чивитанова с българина в състава си - спечелването на най-силния отборен турнир по волейбол в Европа през сезон 2018/19, когато във финала е победен руският Зенит Казан.

След успеха Соколов поема именно към Зенит Казан, където продължава да се състезава към момента. Второто голямо име, което е цел за Лубе Чивитанова е 23-годишният италиански състезател Симоне Джанели. Той е считан за играч с огромни качества, но за момента носи екипа на друг от бившите клубове на Соколов - Трентино.

А какво заяви Соколов след драматичното отпадане на България от Германия на олимпийската квалификация - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама