Соколов: След операцията на рамото ръцете ми бяха само кожа и кости


Соколов: След операцията на рамото ръцете ми бяха само кожа и кости
Снимка: http://www.volleyball.bg/

1732 0

Българската волейболна звезда Цветан Соколов направи шокиращи разкрития за времето, в което се бореше с една от тежките си контузии - тази на рамото. Диагоналът също така коментира и травмата си на коляното. Соколов говори пред руския сайт "БИЗНЕС Online".

"От 2014 година имам две сериозни операции - на рамото и на коляното. Сега се чувствам страхотно. Получих първата си контузия в Турция. Играх много, имаше голямо натоварване и по време на една тренировка усетих болка в рамото. Отидох при лекаря и ме посъветваха да си направя операция, в противен случай трудно ще играя на същото ниво", обясни звездата.

"Разбира се, аз се уплаших. След операцията се възстановявах почти 9 месеца, в продължение на четири седмици не можех нищо да правя. Ръцете ми бяха толкова отслабнали, че почти не бе останал мускул - само кости. Но всичко завърши добре", разказа волейболният национал на България.

"А през 2018 година претърпях операция на коляното. Капачката ми беше счупена, всичко вътре се движеше. Контузих се на финала на Световното клубно първенство през 2017 година, но играх до края на сезона, до финала на Шампионска лига в Казан. След мача веднага отидох на операция, тъй като вече не бе възможно да отлагам", допълни Соколов. А какъв любопитен факт от детството си разкри той вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички