Христо Стоичков участва в награждаването на Златната лига


Христо Стоичков участва в награждаването на Златната лига
Снимка: БГНЕС

1172 0

Христо Стоичков се превръща във фен №1 на женския национален отбор на България по волейбол. Най-добрият български футболист участва онлайн от Маями в награждаването на момичетата на Иван Петков като шампионки в Европейската златна лига.

Стоичков изгледа и последвалото хоро под ритмите на великата българска песен "Бяла роза". След това той разговаря с президента на федерацията Любо Ганев, капитана Елица Василева и с най-добрия играч на финалната четворка в Русе - либерото Жана Тодорова.

Оказа се, че носителят на "Златната топка" е играл заедно с бащата на Тодорова, когато е прохождал във футбола с екипа на Марица.

Момичетата на Петков изпратиха стотици целувки към Стоичков, който пък обеща да ги подкрепя непрекъснато. Веднага след това той написа в официалния профил на своя бранд H8S: "Обичам ви, златни лъвици! Напълнихте ми душата! Няма по-голяма гордост от това да чуеш "Мила родино"! Благодарение на вас отново ми се случи! Поклон и напред към Европейското първенство в Пловдив! Казал съм ви - в моя роден град България никога не губи!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички