Георги Братоев отрязал Гибона за европейското


Георги Братоев отрязал Гибона за европейското

1683 0

Георги Братоев е отказал да играе за националния отбор на Евроволей 2015, на което сме домакини заедно с Италия.

Пламен Константинов - Гибона събира отбора на 15 август в София и е поискал в състава му да бъде и разпределителя Георги Братоев, а брат му Валентин Братоев въобще не е попадал в плановете му, пише “Меридиан Мач”.

Георги обаче отказал, с обяснението, че иска да започне по-рано подготовка с новия си отбор Тренто, където ще работи с Радостин Стойчев. Неговият брат Валентин пък от новия сезон ще се състезава за иранския Табриз.

Както е известно, Пламен Константинов не храни добри чувства към близнаците заради лошата им дисциплина. Той ги извади от състава на националния отбор за световното първенство през миналата година. Не ги взе и за финалите на Световната лига във Варна преди месец. Тогава и лидерът Владимир Николов е имал роля в решението на селекционера, тъй като отказал да играе в един отбор с Братоеви.

Към националния отбор обаче ще се присъедини диагоналът Николай Учиков. Константинов е разговарял с него още по време на финалите на Световната лига във Варна. През изминалия сезон Николай Учиков стана шампион на Аржентина с UPCN (Сан Хуан) и спечели клубната Купа на Южна Америка, където бе избра и за MVP.

Очаква се до средата на седмицата Пламен Константинов да обяви разширения състав, който ще започне подготовка за Евроволей 2015.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички