Бащата на Казийски: Ще освиркат Матей във Варна


Бащата на Казийски: Ще освиркат Матей във Варна
Снимка: Getty Images/Guliver

1952 0

Бащата на Матей Казийски - Илиян, заяви, че синът му почти сигурно няма да присъства на двубоите от финалната четворка на Световната лига във Варна. В момента Матей е в морската ни столица, но нямало да гледа на живо срещите, тъй като се притеснявал да не бъде освиркан.

"Той има огромно желание да е в залата. Матей има опасения, че ще бъде освиркван от варненската публика, и затова почти сигурно няма да гледа срещата сред запалянковците.", заяви пред "България днес" Казийски-старши.

"Отборите, с които ще играем, са корави. Имаме и проблеми с контузени. Това ще окаже влияние. Ако ни тръгнат сервисът и блокадата, смятам, че няма да имаме проблем да победим всеки един противник. Матей можеше да помогне много в този момент. На Константинов щеше да му е лесно, ако го има в отбора си. Той е истински лидер. Можеше да поведе останалите към победата.", добави още Илиян Казийски.

Той коментира и възможността синът му да се завърне в националния отбор на България. "Шансовете са 50 на 50", лаконичен бе коментарът му.

Днес България излиза срещу Франция във финала на Световната лига във втора дивизия. Победителят ще се завърне в елита през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички