Фен на ЦСКА с трогателен жест към Владо Николов


Фен на ЦСКА с трогателен жест към Владо Николов
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

1281 0

Запален фен на ЦСКА трогна Владимир Николов. Повод за това стана постъпка на въпросния господин, който е изпратил 1000 dms-а в подкрепа на новото волейболно училище на национала.

"Г-н Николов, щом накарахте мен заклетия цесекар, да се включа в тази инициатива, значи сте на прав път. Желая Ви успех!", е написал привърженикът.

Ето отговорът на Владимир Николов в личния си профил във "Фейсбук":

Народ сме! Благодаря ви, г-н Стоянов!

Страхотно е да се събудиш и да видиш такива думи и по-късно да разбереш, че този човек е пратил 1000 dms-а! Записал е и двете си деца в училището. Благодаря на Христо Стоянов. Такива хора ме убеждават, че все още сме народ! А освен всичко друго - и волейболен народ. Задължаващо е, затова сме длъжни да успеем с начинанието си!

Ако и ти искаш да ни подкрепиш - DMS VOLLEY на 17 777!

200 души започват в събота и неделя в класовете на нашето волейболно училище. С темповете, с които вървят записванията, до края на годината ще са вече 300! От 2016-а започваме да откриваме волейболни класове и извън София", допълни във "Фейсбук" Владимир Николов. Заниманията ще се провеждат в "Арена Исаев" и зала "Христо Ботев", а таксата е 30 лева на месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички