Гриша Ганчев е спасил "Левски" с думите: Ти си Владо Николов, ти си "Левски"


Гриша Ганчев е спасил "Левски" с думите: Ти си Владо Николов, ти си "Левски"

3404 0

Благодетелят на футболния ЦСКА Гриша Ганчев е причината "Левски" да просъществува като волейболен клуб. Това призна Владимир Николов след днешния демонстративен мач, противопоставил Вечните съперници.

Диагоналът на националния отбор обобщи, че два дни преди крайния срок за подаване на документи и участие в шампионата в клуба не е имало достатъчно пари, за да се гарантира участието на тима.

Тогава фен на "сините" е организирал среща с Гриша Ганчев, което е и причината в момента на фланелките на "Левски" да пише "Петрол".

"Левски на практика беше мъртъв. Два дни преди да изтече крайни срок за подаване на документи за участие в първенството, ние не дишахме. И тогава наш симпатизант уреди среща с г-н Ганчев. Тя беше доста кратка", сподели Николов и цитира какво му е казал Ганчев.

"Ти си Владо Николов, ти си Левски! Ето ви пари да има къде да играете, ето ви пари да имате за екипи, за да не ходите голи. Знам, че не може да има голям спорт, без в него да се изправят Левски срещу ЦСКА. Затова изправи твоя Левски, за да имаме волейбол, защото май само той ни остана национална гордост”, каза Николов и продължи за бъдещето на "сините". 

"Така на практика “Петрол” спаси Левски от сигурна смърт. Надявам се сега на ход да са нашите фенове. Започваме вече доста инициативи, които, ако привържениците ни превърнат в успешни, Левски от зимата ще е пак онзи отбор, който България знае. А дотогава ще играем с юноши, защото бюджетът ни позволява единствено това", сподели още Николов, цитиран от сайта "7dnivoleibol". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички