България - Словения по ТВ: Къде да гледаме най-трудния и важен мач от групите на ЕвроВолей 2023?


България - Словения по ТВ: Къде да гледаме най-трудния и важен мач от групите на ЕвроВолей 2023?
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

5038 0

Националният отбор по волейбол на България при мъжете излиза за последния си мач от груповата фаза на ЕвроВолей 2023. В него се изправяме срещу Словения. Както предишните четири, така и този ще се състои в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна.

Хиляди ще подкрепят "лъвовете", които въпреки неубедителното си представяне, изглежда ще излязат от груповата фаза на Европейското първенство. В елиминационната фаза пък бихме премерили сили срещу група D. Както е известно, в четирите групи има по един домакин (България, Северна Македония, Израел и Италия).

Според класирането ни и подреждането във въпросната група, в която домакин е Израел, зависи и дали бихме били домакини в потенциалния 1/8-финал. Преди да насочим поглед натам обаче предстои да се изправим срещу най-трудния съперник в групата.

Тя се завърза много, като се оказа една от най-непредвидимите. След четирите срещи до момента възпитаниците на Пламен Константинов имат 6 точки. Те успяха да победят Финландия и Украйна, но загубиха от Испания и Хърватия.

Къде да гледаме последния мач от групите на ЕвроВолей 2023: България - Словения?

Мачът срещу Словения ще се състои днес (05.09) от 20:30 часа. Той ще бъде излъчен пряко по "Ринг БГ", като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички