България - Италия по ТВ: Къде да гледаме полуфинала от Световното по волейбол?


България - Италия по ТВ: Къде да гледаме полуфинала от Световното по волейбол?
Снимка: facebook / bfvolley

4929 0

Младежкият национален отбор на България по волейбол ще срещне в полуфинален мач от световното в Бахрейн актуалния първенец на планетата до 21 години Италия. Битката за финала е днес от 17 часа.

Покоряване на върхове

Отборът ни ще опита да повтори един от най-големите подвизи в историята на отборните спортове у нас – титлата от Египет през 1991-а.  При успех българите, начело с Александър Николов, ще се класират за финала, който е в неделя от 20,00 ч.А при загуба ще спорят за бронза (от 17,00 ч) със загубилия от другия полуфинал Иран – Аржентина.

България се класира за полуфиналите след пет победи (две от тях над Полша) и една загуба (от Иран). Вчера българският тим допусна първо поражение от началото на турнира, отстъпвайки пред Иран с 1:3 (-17, 23, -22, -23), и завърши на второ място в група Е от втората фаза. В другия поток F Италия надделя над Белгия с 3:2 (-23, 18, 19, -16, 9) и завърши на първата позиция, оставяйки зад себе си аржентинците. Полуфиналът между България и Италия може да гледате пряко по Max Sport 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички