Бой над Черно море прати ЦСКА на върха и във волейбола


Бой над Черно море прати ЦСКА на върха и във волейбола
Снимка: Lap.bg

1603 0

Волейболният клуб на ЦСКА успя да се изкачи до върха в елитното волейболно първенство на България, след като победи Черно море в 13-тия кръг на надпреварата. Възпитаниците на Александър Попов бяха повече от неубедителни и не загубиха гейм - 3:0 (25:17, 25:14, 25:18).

ЦСКА не остави съмнения в превъзходството си и в трите части, като бяха поведени само в началото на двубоя. Столичани обаче дори тогава бързо поеха инициативата и стартираха срещата с 8 точки разлика.

Най-резултатен за победителите бе Димитър Димитров, който реализира 20 точки. С 13 за "червените" завърши Александър Симеонов. Толкова събра и най-полезния за гостите - Норман Недков.

Благодарение на спечелените три точки отборът на Александър Попов излезе временно на първо място в класирането, с мач повече от шампиона Хебър, който гостува в неделя на третия Левски.

На първо място зимува и футболният тим на ЦСКА, който събра с точка повече от Лудогорец при равен брой изиграни двубои преди началото на пролетния полусезон в Първа лига.

Следете най-интересните новини от света на волейбола със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички