Баракова: Програмата изигра своята роля за резултатите на Световното първенство


Баракова: Програмата изигра своята роля за резултатите на Световното първенство

1721 0

Опитната разпределителка на българския женски национален отбор по волейбол - Петя Баракова, говори след четвъртата поредна загуба на "лъвиците" на Световното първенство. Днес те загубиха и от Канада, което официализира отпадането им от по-нататъчно класиране.

"Ние сме побеждавали вече този отбор, но днес тези момичета показаха по-добра игра от нашата. Със сигурност се раздадохме на игрището днес. Може би енергията ни беше по-малка от тяхната, ако мога така да го кажа.

Не е приятно да изпаднем толкова рано. Искахме да останем и да продължим напред, колкото се може по-дълго да играем. Но утре излизаме в следващия мач за победа, няма значение днешната загуба. Тежко е, надявам се всеки да си извлече поуки. И всяка една за себе си, и отборно и да вървим напред с вдигнати глави.

Не ни изненадаха канадките. Момичетата се бореха много и може би по-дългите разигравания ни изиграха лоша шега и ни беше по-тежко. Програмата със сигурност изигра роля. Не е приятно да паднеш в първите си четири мача подред. Ако не бяха първи мачове, ако бяхме по-свежи и в началото на турнира, вероятно резултатите щяха да бъдат други. Но не можем да го променим вече, за съжаление, завърши Баракова.

Ето как се разви двубоят с Канада!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички