Алекс Николов: Лубе е голяма стъпка в живота и кариерата ми, ще дам максимума от себе си


Алекс Николов: Лубе е голяма стъпка в живота и кариерата ми, ще дам максимума от себе си
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1702 0

"Изборът не беше лесен. Ставаше дума за голяма стъпка в моите кариера и живот". Това сподели посрещачът Алекс Николов по време на представянето си като нов играч на италианския шампион Кучине Лубе (Чивитанова).

"Но аз исках да отида в Лубе. Щастлив съм, че ще играя с толкова шампиони тук. Знам, че ме очакват много победи и моменти на удовлетворение, но също така и трудни мигове. Шампионът с Лубе Цветан Соколов ми разказа хубави неща за клуба, тренировките, начина на игра и феновете", каза още 18-годишният волейболист.

"Мечтая да стана световен шампион и да играя с трима действащи световни шампиони в Лубе е фантастично. Ще дам максимума от себе си и с отворени обятия ще приема съветите на моите съотборници. Присъствието ми в отбора и споразумението между Лубе и Левски със сигурност ще привлекат много български фенове", допълни Николов.

Синът на легендата Владимир Николов подписа с италианския клуб за 3 сезона. В Лубе той ще е съотборник с актуалните световни шампиони Фабио Баласо, Матиа Ботоло и Симоне Анцани (повече за победата им - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички