Пранди разкри какво го е накарало да върне Братоев в състава


Пранди разкри какво го е накарало да върне Братоев в състава
Снимка: FIVB.ch

2949 0

Треньорът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Силвано Пранди говори след първата открита тренировка на представителния ни тим преди олимпийската квалификация в Германия. Той коментира и какво го е накарало да върне Георги Братоев в състава.

"От днес вече сме в пълен състав, към отбора се присъединиха Йосифов и Соколов. Всички са в добро състояние и се надявам в следващите пет или шест дни да създадем сплотеност в отбора. Ще опитаме да изградим система и визия, която искаме да виждаме. Отборът може да издържи на маратона. Дали ще спечелим всички мачове, това е трудно да се каже. Шансовете в момента са 1:8, колкото са на всички отбори. Никой няма право на грешка" - започна Пранди, цитиран от БНР.

"Георги Братоев имаше желание да се завърне и Любо Ганев му вдъхна увереност, за да го направи. Той ще попадне в състава от 14 волейболисти и ще изиграе своята роля. Преди пет месеца не го взех за олимпийската квалификация заради физическото му състояние. Сега нещата не стоят по този начин и той може да помогне на отбора" - коментира италианецът.

Междувременно, отборът на България е в изключително тежката група B. Вижте кои са нашите съперници, както и кои тимове изпълват другата група - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички